Ekkoet i Nørreskoven

Ekkoet i Nørreskoven er Vejle Boldklubs egen Podcast, der tager dig med ind i maskinrummet i traditionsklubben fra Nørreskoven.
Her vil du blive klogere på taktik, strategi, talentudvikling, persongalleriet i Vejle Boldklub og alt det, der gennem tiden har skabt "Ekkoet i Nørreskoven."

Podcasten præsenteres af Arbejdernes Landsbank.

Episoder

Talent- og akademichefen fortæller
𝘌𝘬𝘬𝘰𝘦𝘵 𝘪 𝘕ø𝘳𝘳𝘦𝘴𝘬𝘰𝘷𝘦𝘯 er Vejle Boldklubs egenproducerede podcast, som tager lytterne ind i maskinrummet i vores alles hjerteklub fra Nørreskoven. I dette andet afsnit fortæller Steen Thychosen, talent- og akademichef i Vejle Boldklub, om det frugtbare arbejde med de spirende talenter, som hver dag pågår oppe i VB Parken på Hellumvej. For som den 64-årige talent- og akademichef fortæller, har det nye ejerskabs omfattende investeringer i det vejlensiske talentarbejde båret frugt, mens talentarbejdets rødder i den vejlensiske muld kun har vokset sig stærkere. I dag arbejder 36 ansatte hver dag på VB Akademiet for at fremelske morgendagens stjerner, Future Vejle-netværket udgøres nu af 28 klubber fra Vejle og omegn, og skulle der herske tvivl om talentarbejdets produktivitet, skal blikket ikke flyttes længere væk end til Vejle Boldklubs førsteholdstrup, hvoraf 12 ud af 28 spillere har spillet ungdoms- eller akademifodbold i klubben.
19-10-2022 05:02    38:37
Direktør forklarer om klubbens nye strategi
Direktør i Vejle Boldklub Henrik Tønder forklarer om klubbens nye strategi og de pejlemærker, som Vejle Boldklub skal sigte efter for at blive en etableret del af 3F Superligaen i fremtiden.
07-07-2022 11:36    38:12