Podcast 5 - Region Syddanmark

Vi skal også se på Regionsrådsvalget 2021 - For her kæmper over 240 kandidater om de 41 pladser der er.

Stephanie Lose fra Venstre genopstiller til 4 år mere….får hun lov til det?

Hendes 2 største udfordrer fra sidste valg Socialdemokraten Poul Erik Svendsen og Sf’eren Villy Søvndal genopstiller i i Regionsrådet denne gang….hvem er der så?

09-11-2021 10:55    7:15

Andre episoder i denne podcast

Carl Holst ser på de store overraskelser ved Valget
Tidligere Regionsrådsformand og Minister Carl Holst ser på de store overraskelser - Ikke mindst i Aabenraa og Kolding.
17-11-2021 09:01    10:28
Podcast 4 - Kolding, Fredericia, Vejle og Middelfart
I Kolding skal der en ny borgmester for bordenden, da Venstres Jørn Pedersen takker af. Villy Søvndal fra SF og Eva Kjær Hansen fra Venstre er vel de mest oplagte kandidater eller? Fredericias borgmester har kun siddet der siden 1. januar - den daværende Jakob Bjerregaard måtte trække sig efter flere uheldige episoder. Steen Wrist er Socialdemokrat og vil gerne fortsætte som borgmester….kommer han til det? Og lad os lige hoppe over Lillebælt til Fyn og til Middelfart, hvor borgmesteren hedder Johannes Lundsfryd Jensen fra Socialdemokraterne. Er han også borgmester efter valget? I Vejle - Borgmester Jens Ejner Christensen fra Venstre er klar på 4 år mere...men hvordan ser det ud med andre udfordrer i Vejle?
09-11-2021 10:53    12:56
Podcast 3 - Esbjerg, Varde og Fanø
I Esbjerg sidder Jesper Frost Rasmussen fra Venstre med borgmesterkæden - og det vil han gerne fortsætte med…..men får han lov til det? Vardes Venstre borgmester Erik Buhl genopstiller ikke - derfor kommer der en ny borgmester - men hvem er den mest oplagte? Sofie Valbjørn fra Alternativet har fået nok af kommunalpolitik efter blot en periode som borgmester på Fanø. Viljen til at arbejde for hele Fanøs bedste mangler i byrådet, siger hun. Men hvem er så i spil til at lede Fanø Kommune?
09-11-2021 10:52    12:07
Podcast 2 - Haderslev - Vejen og Billund
Haderslev skal have en ny borgmester - H.P.Geil fra Venstre genopstiller ikke - Men hvem er så i spil? I Vejen skal der også en ny borgmester til - Venstremanden Egon Fræhr genopstiller ikke - og der er flere i spil. Billunds Venstre borgmester gennem mange år Ib Kristensen stopper også og genopstiller ikke - Venstres nye spidskandidat hedder Stephanie Storbank og vil gerne være borgmester - bliver hun det?
09-11-2021 10:50    11:29
Podcast 1 - Sønderborg, Aabenraa og Tønder
I Sønderborg sidder Socialdemokraten Erik Lauritzen som Borgmester - og det vil han gerne blive ved med - Men kommer han til det? I Aabenraa, vil Thomas Andresen fra Venstre også gerne vil fortsætte - har han opbakning til det? I Tønder tegner der sig et spændende valg. Henrik Frandsen forlod Venstre sidste år og stiftede TønderListen og vil fortsat gerne være borgmester.
09-11-2021 10:27    11:35